Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Budapest ünnepi díszben

BUDAPEST ÜNNEPI DÍSZBEN

2018. december 22. (szombat)

Részvételi díj: 7.500 Ft/ fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 06:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Budapestre érkezésünkkor fotószünetet tartunk a Hősök terén, majd autóbuszos városnézés következik, melynek során a főváros legfontosabb nevezetességeit láthatjuk: Hősök tere, Andrássy út, Opera, Szent István bazilika, MTA, Gresham-palota, Széchényi Lánchíd, „O” km kő, Alagút, Budavári Sikló és Budavári várnegyed panorámája (UNESCO Világörökség).

Budai Várpalota értékeivel ismerkedünk (Sándor Palota, Mátyás templom, Halászbástya, Szentháromság tér). Szabadidő a várnegyedben. Ezután a Gellérthegyen sétálunk, ahol láthatjuk a Citadellát, s közelről a Szabadság szobrot.

Ellátogatunk a Szent István-bazilikába, tiszteletünket fejezzük ki a Szent Jobb előtt.

Szabadidő következik a Szent István téri, a Deák Ferenc téri, a Városháza téri, s az Erzsébet téri ünnepi vásárban, mely hazánk legnagyobb és legszebb adventi forgataga. Lehetőség nyílik vásárlásra, forralt borozásra, vagy a helyi ízek megkóstolására. Látni fogjuk az ország karácsonyfáját, a kivilágított és ünnepi díszbe öltött Fashion street-et, és az adventi villamost is.

Az adventezés után hazafelé indulunk. Érkezés Miskolcra az esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők:

- Szent István-bazilika: kb. 200 Ft/ fő

- Mátyás templom: csoportos: kb. 1000 Ft/ fő

- Halászbástya: kb. 300 Ft/ fő

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.