Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

"Budapest, te csodás"

"BUDAPEST, TE CSODÁS"

Sétahajózással a Dunán

2019. április 20. (szombat)

Részvételi díj: 5.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 06.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Budapestre érkezésünkkor autóbuszos városnézést tartunk, melynek során a főváros legfontosabb nevezetességeit láthatjuk: Hősök tere, Andrássy út, Opera, Szent István bazilika, MTA, Gresham-palota, Széchényi Lánchíd, „O” km kő, Alagút, Budavári Sikló, Budavári várnegyed panorámája (UNESCO Világörökség).

Gyalogos városnézésünk során ellátogatunk a Szent István-bazilikába, tiszteletünket fejezzük ki a Szent Jobb előtt. A Budai Várpalota értékeivel ismerkedünk (Sándor Palota, Mátyás templom, Halászbástya, Szentháromság tér). Szabadidő a várnegyedben.

Délután a Gellérthegyen sétálunk: láthatjuk a Citadellát, s közelről a Szabadság szobrot. Késő délután csodálatos fővárosunkat a Dunán sétahajózva ismerjük meg. A Vigadó téri hajóállomásnál hajóra szállunk, s kb. 1 órás hajóutat teszünk a Dunán. A fedélzeten üdvözlő itallal várják a vendégeket, majd idegenvezetőnk bemutatja Budapestet a Duna oldaláról, miközben a gyönyörű panorámát élvezhetik az utasok.

Fotószünet a Hősök terén, s utána indulunk hazafelé. Hazaérkezés az esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Szent István-bazilika: 200 Ft/fő

Mátyás templom: kb.: 1.650 Ft/fő nyugdíjas: kb. 1.150 Ft/fő

A hajójegy ára: felnőtt: kb. 3.000 Ft/fő;

diákigazolvánnyal: kb. 2.500 Ft/fő;

gyerek 2-14 évig: kb. 1.500 Ft/fő,

(nincs sem nyugdíjas, sem közalkalmazotti kedvezmény!!!)

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.