Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

A dobsinai jégbarlang és a betléri Andrássy kastély

A DOBSINAI JÉGBARLANG ÉS A BETLÉRI ANDRÁSSY-KASTÉLY

Fotószünet Rozsnyón

2019. május 18. (szombat)

2019. augusztus 10. (szombat)

Részvételi díj: 5.500 Ft/fő

 

 

Keretprogram

Indulás Miskolcról 07.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

A Szlovák Paradicsomban fekvő dobsinai jégbarlang UNESCO Világörökség része, hosszúságával és mélységével a legnagyobb európai jégbarlangok közé tartozik! A háromszintes barlang 5.000 – 7.500 évvel ezelőtt alakult ki. Kb. 1 órás időtartamú, kellemes sétát teszünk a jég birodalmában különböző termeken keresztülhaladva.

A barlanglátogatás után Betléren pihenünk, a Sajó-parti, ősi bányásztelepülésen. Megtekintjük a gyönyörű Andrássy-kastélyt. Ebben a kastélyban lakott a család, miután elhagyták Krasznahorka várát. Az eklektikus stílusú kastélyban láthatjuk a híres vadásztrófea gyűjteményt, és a pazar barokk könyvtárat. A díszparkban sétálva, a tó, a vízesés, és a pompás kutak látványában gyönyörködhetünk. Hazafelé fotószünetet tartunk a gazdag múlttal rendelkező Rozsnyó történelmi belvárosában.

Programunk végén indulás hazafelé, érkezés az esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Dobsinai jégbarlang: felnőtt kb. 8 €/fő;  nyugdíjas kb. 7 €/fő;  fotójegy kb. 10 €/gép

Andrássy-kastély: felnőtt kb. 6 €/fő;  nyugdíjas kb. 4 €/fő;  fotójegy kb. 4 €/gép

Csoportos utasbiztosítás: 450 Ft/fő (21 fő felett)

 

 

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.