Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Békéscsaba - Gyula ÚJ!

LÁTOGATÁS A VIHARSAROKBAN

BÉKÉSCSABA – GYULA

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05:30 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Az egyik kevésbé ismert tájegységre utazunk, a Viharsarokba, melynek „fővárosa” Békéscsaba. A városban sétálva megtekintjük a neves épületeket: az evangélikus Nagytemplomot és Kistemplomot, a Városházát, a Fiume Szállót és a főtér klasszicista-szecessziós palotáit. Látogatásunkat a világ legnagyobb Munkácsy gyűjteményével rendelkező múzeumában fejezzük be. A festő képei mellett madártani, régészeti s egyéb gyűjteményt is láthatunk.

A Fehér-Körös partján fekvő Gyulára utazunk. A város sok parkkal, műemlékkel, hangulatos utcákkal maradandó élményt nyújt. Sétakeretében ismerkedünk a nevezetességekkel: a Kapus-hidat, a Városházát, a Ladics-házat és bejárjuk hazánk legépebben megmaradt téglavárát is. Látogatást teszünk az Erkel Ferenc Emlékházban, majd szabadprogram keretében beülhetünk a Százéves Cukrászdába egy habos kávéra és egy kézműves süteményre.

Hazaérkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Munkácsy Múzeum: felnőtt: kb. 400 Ft/fő; 60-70 év: kb. 200 Ft/fő

Gyulai vár: felnőtt: kb. 1.800 Ft/fő; kedvezményes: kb. 950 Ft/fő

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.