Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Barangolás a Nyírségben

BARANGOLÁS A NYÍRSÉGBEN

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 07.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Nyíregyháza értékeivel városnéző séta keretében ismerkedünk (városháza, főtér.. stb.).

Kállósemjénben a felújított Kállay-kastélyt tekintjük meg, séta a gyönyörű parkban.

Máriapócsra, nemzeti kegyhelyünkre látogatunk. Megtekintjük a bazilikát, s a Könnyező Szűzanya kegyképe előtt tesszük tiszteletünket.

Nyírbátorban a kenyérmezei csata zsákmányából, Báthori által épített református és minorita templomot nézzük meg, illetve a Báthori várkastélyt. A kastélyban képet kapunk a család és a kastély történetéről, a panoptikumban pedig egy nem mindennapi időutazást teszünk. A városhoz kötődő Báthory család korát és legendáit, a 15-17. század eseményeit, szereplőit 45 figura megjelenítésével keltik életre.

Szabadidő után utazás hazáig, érkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Kállay kastély: felnőtt: kb. 1.200 Ft/fő; nyugdíjas: kb. 600 Ft/fő

Báthory várkastély és panoptikum: felnőtt: kb. 800 Ft/fő; nyugdíjas: kb. 400 Ft/fő

református és minorita templom: kb. 350 – 350 Ft/fő

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.