Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Barangolás a Nyírségben

BARANGOLÁS A NYÍRSÉGBEN

2019. szeptember 07. (szombat)

Részvételi díj: 5.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 07.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Nyíregyháza értékeivel városnéző séta keretében ismerkedünk (városháza, főtér.. stb.). Kállósemjénben a felújított Kállay-kastélyt tekintjük meg, séta a gyönyörű parkban. Máriapócsra, nemzeti kegyhelyünkre látogatunk. Megtekintjük a bazilikát, s a Könnyező Szűzanya kegyképe előtt tesszük tiszteletünket. Nyírbátorban a kenyérmezei csata zsákmányából, Báthori által épített református és minorita templomot nézzük meg, illetve a Báthori várkastélyt. A kastélyban képet kapunk a család és a kastély történetéről, a panoptikumban pedig egy nem mindennapi időutazást teszünk. A városhoz kötődő Báthory család korát és legendáit, a 15-17. század eseményeit, szereplőit 45 figura megjelenítésével keltik életre.

Szabadidő után utazás hazáig, érkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Kállay kastély: felnőtt: kb. 1.200 Ft/fő; nyugdíjas: kb. 600 Ft/fő

Báthory várkastély és panoptikum: felnőtt: kb. 800 Ft/fő; nyugdíjas: kb. 400 Ft/fő

református és minorita templom: kb. 350 – 350 Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.