Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Barangolás a Hanságban

BARANGOLÁS A HANSÁGBAN ÚJ PROGRAM!

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról, útközben csatlakozás lehetséges M3-as autópályán, Bp-en.

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel a Győr mellett fekvő Abdára. Tiszteletünket tesszük a Rábca parti emlékműnél, melyet azon a helyen állítottak, ahol Radnóti Miklós költőt 1944-ben kivégezték.

Lébényben megtekintjük a magyarországi román kori építészet egyik kiemelkedő példáját, a Szent Jakab templomot. A műemlék épület az ország egyik legkorábbi nemzetségi monostortemploma. Figyelemre méltó a külsőségeiben tömör megjelenése, belső elrendezése világos, gyönyörű boltozatos.

Programunkban Csorna következik. Látogatást teszünk a premontrei templom és apátság komplexumában.

Az ország egyik legrégebbi Mária-kegyhelyén, Osliban, tiszteletünket tesszük a Szűzanya kegyszobra előtt.

A nap hátralévő részét Kapuvárott töltjük. A vár helyén épült kastélyban találjuk a Rábaközi Múzeumot, melyben gazdag kiállítási anyagot tekintünk meg: régészeti, néprajzi gyűjteményeket, gyönyörű népviseleteket, faragásokat stb. A Szent Anna, illetve az Assisi Szent Ferenc tiszteletére szentelt templomokba is ellátogatunk.

Étkezési ajánlatunk Kapuvárott: egy hangulatos csárdában helyi specialitású gulyásleves fogyasztását javasoljuk.

Programunk végén hazafelé indulunk, hazaérkezés a késő esti órákban.

 

A belépődíjak külön fizetendők

Szent Jakab templom felnőtt: kb. 1.000 Ft/fő diák, nyugdíjas: kb. 800 Ft/fő

Premontrei komplexum felnőtt: kb. 1.000 Ft/fő diák, nyugdíjas: kb. 500 Ft/fő

Rábaközi Múzeum felnőtt: kb. 500 Ft/fő diák, nyugdíjas: kb. 250 Ft/fő

Gulyásleves 1.500 Ft/fő

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.