Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Az Isztriai-félsziget ékkövei

AZ ISZTRIAI FÉLSZIGET ÉKKÖVEI

 

3 nap/2 éjszakai szállással (2 reggeli, 2 vacsora): 70.000 Ft/fő

 

2019. szeptember 13 – 15.

Keretprogram

1.nap Indulás a hajnali órákban Miskolcról a Búza téri OMV benzinkútról, útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópályán, Bp-en, M7-en, Nagykanizsán. Délután városnézés keretében megismerkedünk az Adria Nizzájaként ismert Opatija-val. A Monarchia idején épített elegáns, gyönyörű villák és a hangulatos tengerparti sétány elvarázsolja a turistákat. Kora este Rijeka felé vesszük utunkat. Séta a kikötőben és az óváros kacskaringós utcáin. A városhoz közel elfoglaljuk szállásunkat 2/3 ágyas, zuhanyzós, wc-s, szállodai szobákban.

2.nap Pulába indulunk, a város legfontosabb látnivalója a hatalmas római kori amfiteátrum. Az aréna domboldalba épült, így egyik oldala 2, míg másik 3 szintes. Egykor kemény küzdelmek színhelye, ma koncertek, kulturális előadások otthona. Megtekintjük a főtéren lévő Augustus templomot, valamint a boltíves Aranykaput stb. Rovinj városát egykor matrózok, hajósok, olykor kalózok laktak. Ismerkedünk a nevezetességekkel. Délután Porec városában időzünk. A történelmi emlékeit tekintve egyedülálló tengerparti város szűk, macskaköves utcáin sétálva különleges élményben lesz részünk. Látni fogjuk az Euphrasius bazilikát, melyet az UNESCO 1997-ben világörökséggé nyilvánított. Este elfoglaljuk szállásunkat 2/3 ágyas, zuhanyzós, wc-s, szállodai szobákban.

3.nap Átruccanunk Olaszországba, Friuli-Venezia-Giulia tartomány fővárosába, Triesztbe. A város épületei, kávézói, ételei a Monarchia hangulatát idézik: városháza, kormányzati palota stb. A tenger partján, sziklaszirtre épült, mesébe illő Miramare kastélyba látogatunk. A kastélytúra után a parkban sétálunk. Programunk után folytatjuk utunkat haza. Útközben megállunk Trojanéban, ahol megkóstolhatjuk a méltán híres, finom és nagyméretű fánkot. Érkezés a késő esti órákban.

 

  • A belépődíjak külön fizetendők: kb. 100 HRK/fő + kb. 10 €/fő

  • A teljes körű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 1.350 Ft/fő, mely min. 20 főtől érvényes!

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 18.000 Ft/fő.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.