Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Az igazi magyar puszta

ÚJ!

AZ IGAZI MAGYAR PUSZTA

KALANDOK A HORTOBÁGYON

2019. augusztus 10. (szombat)

Részvételi díj: 4.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 07:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Hazánk legnagyobb és legrégebbi nemzeti parkja a Hortobágyi Nemzeti Park, melynek hallatán az első gondolatunk a magyar puszták világa. A Hortobágy a Világörökség részét képezi, mely számtalan látnivalót kínál az ide látogatónak a pusztai kocsikázástól a lovagláson, kerékpározáson, kisvonatozáson keresztül a vadasparkig, madárkórházig.

A kisvasút lehetőséget biztosít arra, hogy kényelmesen elérjük a halastórendszer távolabbi részeit, gyönyörködjünk az egyedülálló tájban és a belső tavak gazdag madárvilágában. A végállomásnál leszállva egy 460 méter hosszú pallóútról, illetve magaslesről tekinthetjük meg a ezt a különleges világot.

Szabadidő keretében megtekinthetjük a Pásztor Múzeumot, a Hortobágy Galériát, a Kilenclyukú hidat és a Madár kórházat. Megtekintésükkel ismerhetjük meg a környékre jellemző régi és a mai pusztai életet.

Programunk végén hazaindulunk, érkezés Miskolcra az esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Pásztor Múzeum: felnőtt kb. 1.200 Ft/fő, kedvezményes: kb. 600 Ft/fő

Madárkórház: csoportos: kb. 600 Ft/fő

Kisvasút: teljes árú: kb. 1.400Ft/fő, kedvezményes: kb. 1.000Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.