Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Adventi hangulat Pozsonyban

ADVENTI HANGULAT POZSONYBAN

2019. évi ajánlatunk szervezés alatt!

Keretprogram

Indulás Miskolcról a Búza téri OMV benzinkútról 04:00 órakor.

Pozsony, a hajdani magyar koronázó város a Duna partján helyezkedik el, a városban barangolva mindenfelé magyar emlékekkel találkozunk.

Először a várnegyedben sétálunk, melynek központi épületében ma a Szlovák Nemzeti Múzeum épülete található. A parkból csodálatos kilátás nyílik a Dunára, a városra, s láthatjuk az Új Duna-hidat is.

Pozsony óvárosát a közelmúltban csodálatosan helyreállították, sétánkat itt folytatjuk: Szent Márton-dóm, Mihály-kapu (középkori erődfal maradványa), Óvárosháza, Főtér, Prímáspalota, színház.

Délután már szabad program keretében mindenki elvegyülhet azadventi vásár forgatagában, ahol kiállítások, egyedi ajándékok, kézműves alkotások stb. várják az érdeklődőket! A főtéren hangulatos adventi faházikókban kínálják portékáikat az árusok.

Az esti órákban indulás hazafelé, érkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők:

- Szent Márton dóm: kb. 5 Euro/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.