Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent Nagyváradon

ADVENT NAGYVÁRADON

2019. évi ajánlatunk szervezés alatt!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 06:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Nagyvárad a Sebes-Körös partján épült ki, a korábbi Bihar vármegye központja, megyei jogú város a Partiumban. Az adventi vásározás előtt a város utcáit járva Szent László király korától Ady Endréig idézzük fel a település történelmét.

Megtekintjük a székesegyházat, és a gazdag kincstárat, illetve tisztelgünk Szent László király ereklyéje előtt.

Városnéző sétánk során többek között láthatjuk a városháza és a színház épületét, a Fekete Sas palotát, az Ady Endre emlékét idéző Astoria szállót és a Holdas templomot.

Nagyvárad főtere, a Szent László tér adventi fényekben pompázik, a vásár másik helyszíne pedig a vár udvara. A városnézést követő szabadidőben elmerülünk az adventi vásári forgatagban, ahol vásárlási lehetőség és a megszokott adventi kínálat vár ránk.

Hazaérkezés az esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők:

- Szent László múzeum: kb. 7 RON/ fő

- Nagyvárad vár: csoportos: kb. 3 RON/ fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.