Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent Krakkóban

ADVENT KRAKKÓBAN

2018. december 15. (szombat)

Részvételi díj: 9.900 Ft/ fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 04:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. Folyamatosan utazunk a Felvidék csodálatos tájain keresztül (rövid szüneteket tartva). Krakkóba a délelőtti órákban érkezünk meg. A nap első felébena hajdani királyi fővárossal ismerkedünk: ellátogatunk a Wawelba (királyi vár), majd a katedrálisban láthatjuk a királysírokat. Óvárosi sétánk közben a Posztócsarnok, a Mária-templom, a Jagelló egyetem épületeit, valamint a Főteret tekintjük meg.

Szabadidőnkben elvegyülünk a főtéri adventi vásár forgatagábanSzámtalan vásáros kínálja áruit: ajándékokat, karácsonyfadíszeket, egyedi, kézműves alkotásokat. A nap vége felé igazán jólesik megpihenni a Rynek valamelyik hangulatos bárjában vagy éttermében, és gyönyörködni a pompásan kivilágított főtér látványában.

Kb. 18:00 órakor indulunk hazafelé, érkezés Miskolcra az éjszakai órákban.

A belépődíjak külön fizetendők:

- királysírok: kb. 15 PLN/ fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.