Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent harmadik hétvégéje Máriacellben és Bécsben

ADVENT HARMADIK HÉTVÉGÉJE MÁRIACELLBEN ÉS BÉCSBEN

2018. december 15 – 16. (szombat – vasárnap)

2 nap / 1 éjszakai szállással (1 vacsora, 1 reggeli)

Részvételi díj: 34.000 Ft / fő

Keretprogram

1. nap: Indulás Miskolcról 02:00 órakor, a Búza téri OMV benzinkútról. Stájerország szívébe, Máriacellbe érkezve megtekintjük a közelmúltban gyönyörűen felújított bazilikát, tiszteletünket tesszük a Szűzanya kegyszobra előtt. Megnézzük a Mozgó Betlehemet, majd szabad program. A téli meseváros bőséges programokkal, csodás ünnepi vásárral kápráztat el bennünket. A Főtéren, kis faházakból helyi kézműves és hagyományőrző termékeket vásárolhatunk: puncsot, forralt bort, mézeskalácsot, sült gesztenyét, szebbnél szebb fa- és üvegdíszeket. Itt láthatjuk Európa legnagyobb adventi koszorúját.

Szállásfoglalás, vacsora Máriacell közelében, egy kis hegyi faluban, téli-nyári üdülőhelyen, szállodában, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban. Vacsora.

2. nap: Bécsben először a Schönbrunni kastélyhoz látogatunk, melynek hangulatos parkja is adventi vásári helyszín. A kastélyban a „császári túra” során mintegy 22 szobát, termet járunk be. Az ezt követő buszos és gyalogos városnézés során Béccsel ismerkedünk. Látni fogjuk a Kartner Strasse-t, a kapucinus templomot, az ágoston rendiek templomát, a Hofburgot (vár), az Operaházat, a rózsakertet, a parlamentet, és a fogadalmi templomot, ahol Batthyány esküvője volt 1898-ban. A városnézést követően elmerülünk Európa legnagyobb adventi vásárában. A leghíresebb Christkindlmarkt a Városháza előtti téren, a Rathausplatz-on zajlik, de a városban több helyszínen is jelen van a vásári forgatag és hangulat, köztük a Mária Terézia téren is.

A szabadidő után hazaindulunk, érkezés Miskolcra az éjszakai órákban.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.