Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent Fraknóban

ADVENT FRAKNÓBAN

2019. évi ajánlatunk szervezés alatt!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Az ausztriai Fraknóba, Burgenland tartományába érkezünk. Megtekintjük a híres, 1626 óta az Esterházy család tulajdonában lévő fraknói várat, mely a 13. században épült, s amely az egyetlen olyan környéki vár, ami a törökellenes háborúk alatt sohasem került elfoglalásra.

A történelmi Magyarország legnyugatibb végvárában advent idején minden évben több ezer látogatót vonzó, hangulatos ünnepi forgatag várja a látogatókat, ahol a kézműves termékek mellett természetesen megjelenik a forralt bor is. A vásárt a „legszebb osztrák sokadalomnak” választották. A szabadidő után hazaindulunk.

Érkezés Miskolcra az esti órákban.

A belépőjegyek külön fizetendők:

- Fraknó vár: csoportos: kb. 9 Euro/ fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.