Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Debrecen

A TISZÁNTÚL LEGNAGYOBB VÁROSA:

DEBRECEN

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 07:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Debrecenbe, a cívis városba tartunk, ahol mindent megtalál az idelátogató: a történelmi emlékek mellett egyedülálló természeti környezet, kulturális rendezvények teszik a várost vonzóvá.

Séta keretében ismerjük meg a várost, megtekintjük a Nagytemplomot, a Szent Anna székesegyházat, s egyéb látnivalókat. A Déri Múzeum régészeti, néprajzi, természettudományi, képzőművészeti anyagai páratlanok. Legnagyobb értéke kétségtelenül Munkácsy Mihály Krisztus trilógiája, melynek mindhárom tagja,a Krisztus Pilátus előtt, az Ecce Homo és a Golgota is megtekinthető a múzeumban.

Szabadprogram keretében beülhetünk egy kávézóba, étterembe, felfedezhetjük az ismeretlen utcákat.

Programunk végén hazaindulunk, érkezés a kora esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Déri Múzeum: felnőtt kb. 1.800 Ft/fő; kedvezményes kb. 900 Ft/fő

Nagytemplom: felnőtt kb. 700 Ft/fő; kedvezményes: kb. 400 Ft/fő

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.