Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

A Tiszántúl legnagyobb városa

ÚJ!

A TISZÁNTÚL LEGNAGYOBB VÁROSA

DEBRECEN

2019. június 15. (szombat)

Részvételi díj: 4.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 07:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Debrecenbe, a cívis városba tartunk, ahol mindent megtalál az idelátogató: a történelmi emlékek mellett egyedülálló természeti környezet, kulturális rendezvények teszik a várost vonzóvá.

Séta keretében ismerjük meg a várost, megtekintjük a Nagytemplomot, a Szent Anna székesegyházat, s egyéb látnivalókat. A Déri Múzeum régészeti, néprajzi, természettudományi, képzőművészeti anyagai páratlanok. Legnagyobb értéke kétségtelenül Munkácsy Mihály Krisztus trilógiája, melynek mindhárom tagja,a Krisztus Pilátus előtt, az Ecce Homo és a Golgota is megtekinthető a múzeumban.

Szabadprogram keretében beülhetünk egy kávézóba, étterembe, felfedezhetjük az ismeretlen utcákat.

Programunk végén hazaindulunk, érkezés a kora esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Déri Múzeum: felnőtt kb. 1.800 Ft/fő; kedvezményes kb. 900 Ft/fő

Nagytemplom: felnőtt kb. 700 Ft/fő; kedvezményes: kb. 400 Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.