Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

A Pál-völgyi cseppkőbarlang és a 19-es villamos

A PÁL-VÖLGYI CSEPPKŐBARLANG ÉS A 19-ES VILLAMOS

2019. július 20. (szombat)

2019. szeptember 21. (szombat)

 

Részvételi díj: 7.500 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 06:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Első programunk a Pál-völgyi- cseppkőbarlang megtekintése. A Pál-völgyi-barlangrendszer Magyarország leghosszabb barlangja. Fokozottan védett. Egyik része, a Pál-völgyi-barlang Budapest egyik, idegenforgalmi célokra kiépített barlangja. A turisták által látogatható hossza 500 méter. Ezután a Kolosy téren villamosra szállunk, s Kelenföldig utazva tekintjük meg a 19-es villamos vonalának nevezetességeit.

Sétánk után buszos városnézés keretében ismerjük meg a főbb nevezetességeket, majd Budapest egyik legszebb pontjához, az UNESCO világörökség részét képező Citadellához tart utunk. AZ 1848-1849-es szabadságharc leverése után megfélemlítő erődként emelték a Habsburgok. Innen gyönyörű látvány tárul elénk a Budai Várral, Parlamenttel, a dunai hidakkal, a csodás hegyekkel, a pesti házakkal és utcácskákkal. A Citadella tetejéről a Szabadság-szobor tekint le ránk védelmezően.

Programunk végén élményekkel gazdagodva hazaindulunk, hazaérkezés az esti órákban.

 

A belépődíjak külön fizetendők:

Pál-völgyi-barlang: teljes árú: kb. 1400 Ft/ fő, kedvezményes: kb. 1100 Ft/ fő

Vonaljegy: 350Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.