Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

A magyar költészet napja

ÚJ!

A MAGYAR KÖLTÉSZET NAPJA

JÓZSEF ATTILA BUDAPESTI EMLÉKEI

2019. április 11. (csütörtök)

Részvételi díj: 5.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 07:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Ferencvárosban felkeressük a költő Gát utcai szülőházát, ahol élménykiállítás, életrajzi információk, irodalomtörténeti érdekességek, munkásságával kapcsolatos játékos feladatok és versek várnak minket 120 négyzetméteren.

Elmegyünk a Marton László által alkotott Duna-parti József Attila szoborhoz, majd a Károlyi-palotába, a Petőfi Irodalmi Múzeumba látogatunk, ahol a magyar irodalom nagyjainak tárgyi emlékeivel ismerkedünk.

Végezetül hazánk egyik legfontosabb temetőjében, a Fiumei Úti Sírkertben hallgatjuk meg Földes László Hobo emlékműsorát, s koszorúzzuk meg a nagy költő sírját.

Hazaérkezés az esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

József Attila szülőháza: felnőtt kb. 800 Ft/fő, nyugdíjas kb. 400 Ft/fő

Petőfi Irodalmi Múzeum: felnőtt kb. 600 Ft/fő, nyugdíjas kb. 300 Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.